fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Организация:
Фондация "Карин дом"

Име на организацията Описание на организацията
Фондация „Карин дом“

Фондация „Карин дом“

Фондация Карин дом е създадена в град Варна от българския дипломат и филантроп г-н Иван Станчов преди повече от 22 години. Заедно с малък екип отдадени специалисти, той създава Карин дом като място за професионална подкрепа в уютна обстановка и със сърдечно отношение. Специалистите на Карин дом са едни от първите в страната, които работят по иновативни образователни, социални и терапевтични практики, благодарение на професионалисти от цял свят, които обучават екипа ни на най-съвременните терапевтични методи. Годишно Карин дом предоставя услуги на повече от 300 деца на възраст от 0 до 8г. чрез "Център за социална рехабилитация и интеграция", "Център за ранна интервенция" и "Център за семейно-медиирана интервенция". Карин дом развива и обучителна дейност като предоставя квалифицирани обучения на организации и специалисти.
Адрес:
гр. Варна, Местност "Свети Никола" П.К.104
vmileva@karindom.org
Линк към профила на организацията в Информационен портал за НПО в България:
https://www.ngobg.info/bg/search.html?OrgName=%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD+%D0%B4%D0%BE%D0%BC&Region=3&ScopeOfActivity=19&Submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
Дарителска страница на организацията:
https://karindom.org/dari/
Социални мрежи:
YouTube видео: