fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Фондация "Карин дом"

Фондация „Карин дом“
Адрес:
гр. Варна, Местност "Свети Никола" П.К.104
Имейл:
vmileva@karindom.org Информационен портал за НПО в България Дари тук
Социални мрежи:
Фондация „Карин дом“
Фондация Карин дом е създадена в град Варна от българския дипломат и филантроп г-н Иван Станчов през 1996г. Заедно с малък екип отдадени специалисти, той създава Карин дом като място за професионална подкрепа в уютна обстановка и със сърдечно отношение. Специалистите на Карин дом са едни от първите в страната, които работят по иновативни образователни, социални и терапевтични практики, благодарение на професионалисти от цял свят, които обучават екипа ни на най-съвременните терапевтични методи. Годишно Карин дом предоставя услуги на повече от 300 деца на възраст от 0 до 8г. чрез "Център за социална рехабилитация и интеграция", "Център за ранна интервенция" и "Център за семейно-медиирана интервенция". Карин дом развива и обучителна дейност като предоставя квалифицирани обучения на организации и специалисти, които работят с деца.

КАУЗА:
Нов терапевтичен и образователен център на Карин дом във Варна

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:

През 2019 г. Карин дом стартира своята дългогодишна мечта – проект за строителство на своята нова сграда и обяви официално отварянето на международен архитектурен конкурс за нейния идеен проект.
Чрез тази дългосрочна инвестиция Карин дом цели:
• да създаде среда за ранно детско развитие, която да подкрепя повече деца и семейства;
• да предостави комплексни услуги за деца със специални нужди и техните семейства, които да подпомагат тяхното успешно приобщаване;
• да създаде пространство за учене за деца, родители, студенти и специалисти;
• да създаде център за обмен на знания и изследователска дейност;
• да проектира място за събития и кампании.

Проектът се реализира с подкрепата на Община Варна, която предоставя парцел с площ 2450 кв.м. и финансиране на строителството от датските Фондации VELUX. Въпреки подкрепата, която Карин дом има, средствата няма да стигнат за финализиране и оборудване на помещенията.

Помогнете ни да направим една голяма крачка напред не само за Варна, но и за цялата страна! Подкрепете този проект, за да имат децата със специални потребности своя нов уютен дом и терапията, която заслужават! За да има в България модерен, функционален и иновативен център за нашите специални деца, който всички ние като общество заслужаваме!