fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Организация:
Асоциация „Детско сърце”

Име на организацията Описание на организацията
Асоциация „Детско сърце”

Асоциация „Детско сърце”

Основната мисия на организацията е подобряване качеството на живот на децата с хронични заболявания и техните семейства и преодоляване на социалната им изолация. Хроничната болест засяга не само детето, което често се налага да преживява болезнени процедури, операции и престои в болница, но и цялото семейство. Основните ни дейности са психологическо, медицинско, семейно и социално консултиране, оздравителни програми за деца и младежи, осигуряване на сигурно пространство за споделяне на родители, младежи и деца, арт терапия, социални спални за родители на деца, семинари за млади хора над 18г. със сърдечни заболявания, организиране и провеждане на застъпнически и информационни кампании за промяна на нагласите към хронично болните деца и техните семейства.
Адрес:
София, 1606 ул "Яков Крайков" №3
info@childsheart.eu
Линк към профила на организацията в Информационен портал за НПО в България:
https://www.ngobg.info/bg/organizations/87-%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B5.html
Социални мрежи: