fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Организация:
Фондация „Заслушай се“

Име на организацията Описание на организацията
Фондация „Заслушай се“

Фондация „Заслушай се“

Фондация „Заслушай се“ е застъпническа организация, която се стреми към осигуряването на среда за качествени образователни и социални услуги и практики в подкрепа на глухите и слабочуващите хора в България, на техните деца и семейства. Измежду основните ни цели са: 1. Вдъхновяване и подкрепа на екосистема от социални предприятия и НПО, които да предоставят услуги за достъпност и качествено образование за глухите и слабочуващите младежи, квалификация и разширяване на компетентностите им за изграждане на социално активни и пълноценни граждани; 2. Утвърждаване на жестовия език като пълноценно средство за комуникация, застъпничество за приемането му като самобитен и пълноценен език и използването му за образование и социализация; 3. Промяна на нагласите в чуващото общество спрямо хората със слухова загуба и изграждане на позитивен имидж.
Адрес:
ул. „Иван Денкоглу“ 11
foundation@zaslushaise.bg
Линк към профила на организацията в Информационен портал за НПО в България:
https://www.ngobg.info/bg/organizations/7935-%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%B9-%D1%81%D0%B5.html
Социални мрежи: