fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Сдружение "Няма невъзможни неща"

Сдружение „Няма невъзможни неща“
Адрес:
Варна, ул. Ген. Радко Димитриев 7А
Имейл:
klubhvarchilo@abv.bg
Социални мрежи:
Сдружение „Няма невъзможни неща“
Сдружение "Няма невъзможни неща" от 2015 г. развива младежки дейности с цел подпомагане развитието на ученици и младежи – провеждаме практически и обучителни занятия в разнообразни теми – доброволчество, предприемачество, личностно развитие, здравословен и активен начин на живот, близост до природата, използване на соларна енергия и рециклиране и др. Всички дейности се посещават с голям интерес от ученици и младежи, заради методите "учене чрез правене" и "учене чрез преживяване", които екипът обучители използва, заради позитивната и мотивираща среда и отношение, което получават.

КАУЗА:
Смислени и интересни дейности за тийнейджъри, пълноценно общуване, време „без телефони“

Как да дариш

Банкова сметка:

Чудесното и уютно младежко пространство „ХамелеON“ е едно различно място във Варна, в което тийнейджърите се чувстват на мястото си. Кътове за разговори, кътове за релакс или четене/учене с музика, кътове за раздвижване с фитнес уреди, кухненски кът, кът за настолни игри, дори провеждане на партита.

При нас тийнейджърите идват с приятели и прекарват известно време заедно, или най-често участват в някое от многобройните тематични събирания вечер или в почивните дни и през ваканциите. Темите на събиранията са разнообразни – настолни игри, приготвяне на топли напитки или шейкове, общуване на френски език, вечер на млади таланти (музиканти), йога, нощно четене, семинар за повишаване на самоувереността/справяне с конфликти и др., приготвяне (и похапване) на вкусен десерт, среща с известна интересна личност, здравословно хранене и отслабване, семинар за млади предприемачи, арт занятия и много други. Организираме излети, велоразходки, спортни дейности на открито и сред природата и др.

ХамелеON е място за общуване, учене, практикуване, мечтаене, реализиране на нови идеи.

Място за забавление, релакс и вдъхновение.

Място като никое друго във Варна!

Тук тийнейджърите осмислят няколко часа в полезни и интересни дейности, заедно с връстници, запознават се с нови хора, научават нови неща, изявяват се.

В младежко пространство ХамелеON помагаме на тийнейджърите да общуват пълноценно, да развиват умения и да прекарват време „без телефони“.