fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Акция „Кенгуру“

България дарява / Акция „Кенгуру“
Име на каузата Описание на каузата

Акция „Кенгуру“

Организация:
Надежда и домове за децата - клон България
За да оцелеят, бебета на кенгуруто прекарват 6 месеца в топлата торбичка на мама, докато станат достатъчно готови за срещата си с външния свят. Не случайно с името на кенгуруто се нарича една от най-специфичните и в същото време най-ефективните грижи за недоносените деца – контактът кожа в кожа или „кенгуру грижа“, заместваща успешно кувьозите.
За нас първите 6 месеца до 3 г. от живота на бебетата са на-важния период в живота им. Топлата грижа, отзивчивост и ласките на родителите са ключа към успеха на порастващото дете. Ние подкрепяме родителите да дадат най-доброто в този период от живота на своите деца.
Ние вярваме, че всяко дете трябва да има свой дом и семейство, да бъде обичано и защитено. Имаме куража, да се борим за любяща семейна среда за всяко дете. Креативни сме и не се страхуваме да опитваме от 2011 до сега. Предотвратихме разделянето на 1606 деца от семействата им и събрахме 187 деца със семействата им.
С дискретност и уважение подкрепяме семействата в риск. Професионално оценяваме конкретните им нужди и заедно търсим решения. Не пестим енергия и ресурси в името на това, всяко дете да получи шанс за по-добър живот в стимулираща среда и да се чувства обичано и обгрижвано. Ние променяме детски животи всеки ден, затова работим с изключителна прецизност.
Прегърнете нашата акция - всяко дете да има семейство. Работим в Бургас, Видин, Враца, Велико Търново, Кърджали, Стара Загора, Сливен, Хасково, Ямбол, София и Плевен.
Банкова сметка:
BG05TTBB94001527795692
Societe Generale Експресбанк
BIC: TTBBBG22
НАДЕЖДА И ДОМОВЕ ЗА ДЕЦА