fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Да играем баскетбол заедно!

България дарява / Да играем баскетбол заедно!
Име на каузата Описание на каузата

Да играем баскетбол заедно!

Организация:
Спортен клуб по баскетбол "Вълци-Разград"
Каузата ни е посветена на децата в Разград и региона, които искаме да провокираме да играят бакетбол и да изпълнят с качествени занимания свободното си време.

С помощта на специална методика и екип от млади специалисти, децата ще придобият безценни умения как да се справят с предизвикателствата в живота и преследването на своите цели. За да създадем възможност за изява на всички деца в школите, планираме да реализираме традиционни вътрешни състезания в различните възрасти (1-7 клас). В хода на годината ще проследим както прогреса на децата във физически план, така и техните нови умения и знания. Във всеки удобен случай ще съчетаваме спорта и образованието, тъй като те, доказано в световен мащаб, вървят ръка за ръка.

Вярваме, че по този начин ще осигурим още една страхотна въможност за децата в Разград, защото и те, както връстниците им в по-големите градове, заслужават правото на избор и шанса да се включат в колективен спорт, който изгражда и калява характери. Който не е изпитвал тази емоция, само той не може да усети тръпката от споделените постижения. Според нашите разбирания - възрастните трябва да дават криле на децата, за да могат те да мечтаят и откриват нови светове. Затова и нашият екип целенасочено ще работи, развива и подкрепя потенциала на всички деца в школите на „Вълци“. Ако и вие искате да се включите в нашата кауза, ще сме ви благодарни от сърце за подкрепата!
Банкова сметка:
BG81RZBB91551009522040