fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Да сложим край на съвременното робство

България дарява / Да сложим край на съвременното робство
Име на каузата Описание на каузата

Да сложим край на съвременното робство

Организация:
Фондация А21
През 2019 г. фондация А21 ще стартира първата в България Академия за Доброволци.

Образователна институция за всички онези млади хора, които мразят несправедливостта и искат да живеят в държава, свободна от робство, насилничество и измама. Академията ще предоставя обучителна програма, предназначена за млади хора на възраст между 14 и 18 години, като целта й ще бъде да възпита доброволчески екипи (A-teams) от цялата страна, които да се противопоставят на трафика на хора в своите населени места. Участниците ще преминават през теоретични и практически семинари за личностно и професионално изграждане, които ще ги екипират с умения и знания за това как сами да инициират дейности, кампании и събития, чрез които да информират своите съграждани за опасностите от попадане в трафик.

Най-силното оръжие срещу съвременното робство е ПРЕВЕНЦИЯТА, а най-успешния доказан метод за достигане до най-уязвимите, е именно посредством техни ВРЪСТНИЦИ и съграждани (PtP). Ето защо мисията на А21 е да инвестира в онези пламенни сърца, които да станат посланици на свобода. Програмата ще стартира в края на 2019 г., като пилотният семестър ще обучи 30 младежа от поне 6 общини в България. Силно вярваме, че инвестирайки в тази програма, ще видим все повече и повече млади хора, запалени за това да спасяват човешки животи.
Банкова сметка:
BG22FINV91501215353567