fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Другото поколение

България дарява / Другото поколение
Име на каузата Описание на каузата

Другото поколение

Организация:
Сдружение "Знание" Ловеч
Проблемът с демографския срив, особено в северозапдания регион, става все по-сериозен. Към този момент не съществуват превeнционни механизми за неговото преодоляване и това налага неправителствения сектор да бъде единственият, който да се опитва да се справя с този проблем. Сдружение "Знание" има своя добър пример в това отношение, с реализирането на единствения досега проект насочен изцяло към работата с деца на икономически емигранти.

Изхождайки от добрите показатели на резултатите от този проект, смятаме, че имаме добра основа за да направим още добри стъпки в тази посока. За целта плануваме създаването на център за работа с деца на икономически емигранти. Имаме в наличност помещение, което се нуждае от обзавеждане и освежаване, в което експертите на нашата организация могат да организират различни дейности с тази целева група. Смятаме, че с не толкова голямо дарение на обзавеждане за помещението ще успеем да създадем центъра, който да задържи в града едно поколение, за което всички казват, че е изгубено. Видяхме какви са спецификите за работа с тези деца и знаем как може да разгърнем в по-голям мащаб тази дейност, с което положителният ефект да даде своя принос към намаляване на емиграцията в областта.

Благодарим Ви!
Банкова сметка:
BG25STSA93000006878783
STSABGSF
Банка - ДСК