fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Храна за всички

България Дарява / Храна за всички

КАУЗА:
Храна за всички

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:

Здравей! Аз съм Мария и съм като всички други – аз съм нечие дете, имам брат, сестра, семейство и мечти. Понякога, обаче, не мога да намеря какво да ям и си лягам гладна. Тогава почвам да си мисля, че не е честно едни да имат, а пък други да нямат. После се сещам, че аз все пак имам. В Конкордия имам къде да отида, да се изкъпя и да се нахраня и това ме кара да се усмихвам.

Това е една от многото истории, на които ние ставаме свидетели във фондация „Конкордия България“. Храната за някои е навик, а за други е цел. Цел, която ние сме повече от щастливи да осъществим.

Всеки месец в столовата на фондация „Конкордия България“ се сервират повече от 2000 порции на хора в нужда. За да сме сигурни, че всеки един дошъл гладен при нас ще си тръгне сит, ние закупуваме продукти на стойност 5000 лв. месечно. Възможността да сготвим храната ни позволява не само да изработим здравословен хранителен режим, но и да успеем да осигурим едно ястие възлизащо на скромната стойност от 2,50 лв.

Всяко дарение ще използваме за закупуване на продукти и обезпечаването на всички други нужди на нашата столова.

Ако ни дарите 10 лв. днес, ние ще нахраним 4 души в нужда утре! Храната може да бъде животоспасяваща!

*Във връзка с епидемичната обстановка предоставянето на храна за деца и семейства – потребители на социалните услуги на фондация Конкордия България, в момента се извършва чрез доставяне на хранителни пакети от нашите мобилни екипи.


ОРГАНИЗАЦИЯ:
Фондация „Конкордия България“

Фондация „Конкордия България“
Адрес:
София 1510, ул.Павлина Унуфриева 4
Имейл:
communication@concordia.bg Информационен портал за НПО в България Дари тук
Социални мрежи:
Който спаси един живот, спасява целия свят! КОНКОРДИЯ е международна, независима неправителствена организация, посветена на подкрепа за деца, млади хора и семейства в нужда, които насочва към по-независим и отговорен живот. Ние отиваме там, където нуждата е най-голяма. И там, където другите не ходят. Ние търсим индивидуални решения за деца, юноши и техните семейства. Ние никога не се отказваме от никого, когото подкрепяме. Ние споделяме хуманните принципи и ценности. Толерантни сме, открити сме за други култури и религии.