fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Хуманитарна помощ за жените и децата, пострадали от насилие!

България дарява / Хуманитарна помощ за жените и децата, пострадали от насилие!
Име на каузата Описание на каузата

Хуманитарна помощ за жените и децата, пострадали от насилие!

Организация:
Фондация "Асоциация Анимус"
Фондация „Асоциация Анимус” вече 25 години работи, развива и предоставя програми и услуги за хора, пострадали от насилие, превенцията на трафик на хора, както и предоставя социални услуги за подкрепа на деца, жени, семейства и уязвими групи. Една от услуги, управлявани от фондацията е Кризисен център за жени и деца пострадали от насилие „Св. Петка”.
Кризисният център е единството място на територията на Столична община, където жените и техните децата пострадали от насилие могат да се настаняват денонощно, по спешност след инцидент на насилие и да получат кризисна, социална и психологическа помощ. Услугата е държавно делегирана дейност на Столична община с капацитет до 8 човека. Основна цел на услугата е да спомогне за незабавното спиране на домашното насилие.
През 2018г. към Кризисния център са се обърнали за помощ 65 жени с техните деца.

Голямо предизвикателство за организацията е осигуряването на хуманитарна помощ, включваща храна и неща от бита. Нуждаем се финансова подкрепа и се надяваме с Вашата помощ да осигурим най- добрите условия за настанените. Всеки жест е изключително ценен за нас! Направете дарение и станете част от нашата кауза!
Банкова сметка:
Банкова сметка:
Уникредит Булбанк
IBAN: BG32 UNCR 7630 1009 0247 04
BIC: UNCRBGSF
Основание: Дарение в подкрепа на Кризисен център „Св. Петка”