fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Изграждане на Комплекс за деца и младежи с проблеми в развитието

България дарява / Изграждане на Комплекс за деца и младежи с проблеми в развитието
Име на каузата Описание на каузата

Изграждане на Комплекс за деца и младежи с проблеми в развитието

Организация:
Сдружение "За Децата-2017" в обществена полза
Целта на СНЦ е изграждане и функциониране на Комплекс за рехабилитация, интеграция и професионално обучение на деца и младежи с проблеми в развитието. Той ще включва: Медицински център за рехабилитация с капацитет от 20 потребители дневно на възраст от 7 до 18 години. Ще бъде изграден и басейн за водна рехабилитация. Ще има и барокамера и локомат. Социален център - капацитетът му ще е 30 потребители дневно на възраст от 7 до 18 години.

В центъра ще се извършва: логопедична, психологична, Монтесори терапия, ерготерапия, ще има сензорна стая, компютърна зала, арт терапевтични занимания, музикотерапия и трудово обучение. Ще се развиват индивидуалните физически, умствени и творчески умения, както и личностния потенциал на всяко дете. Ще бъде обособен кът, в който децата ще могат да празнуват рождените си дни, в който родителите им ще могат да ги оставят почасово за гледане. Той ще бъде за всички деца. В имота има съществуващо баскетболно игрище, което ще бъде реновирано. Ще има адаптирани детски и спортни площадки. Ще има и опитно поле. В близост до имота има и конна база. Идеята ни е всички процедури, на които родителите водят децата си, да бъдат съсредоточени на едно място. Комплексът ще работи и през почивните дни с наличен медицински персонал.

Този комплекс ще бъде създаден за деца и младежи, които въпреки своите проблеми имат потенциал и ние ще им помогнем да го развият. Да бъдат полезни както за себе си, така и за обществото.
Банкова сметка:
Притежател на сметка: Сдружение „За децата-2017“
Банка: Първа инвестиционна банка
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG94FINV91501017155954
Дари тук: