fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Как да отгледаш Родител

България дарява / Как да отгледаш Родител
Име на каузата Описание на каузата

Как да отгледаш Родител

Организация:
фондация Благотворител
Вярваме, че най-добрата рецепта за щастливи хора и най-добрата превенция на негативните явления е да учим децата на честност, толерантност, отговорност, сътрудничество, радост, щедрост, търпение, уважение, благодарност!

През 2018 г. създадохме два наръчника „Уроци за сърцето” за педагози и възпитатели на деца в предучилищна и в начална училищна възраст. Много учители откриха в тях добър помощник при възпитанието на характера на децата и създаване на подкрепяща и творческа среда.
Опитът ни вече 8 години показва, че е жизненоважно образованието на сърцето да бъде част от програмата на българското училище. Но е също толкова важно да е част от живота на семейството.

Искаме да създадем книга за родителите, като признаем тяхната първостепенна роля и отговорност в изграждане на щастлива, творческа личност на детето и заедно с това да ги подкрепим в ролята им на брачни партньори, които искат да запазят топлината и близостта в семейството си.

Темите, които ще включим, са онези въпроси, от които зависи собственото ни израстване като партньори и родители:
- Защо днес е толкова трудно да изградим и запазим здраво семейство?
- Откъде знаем как да бъдем родители?
- Защо любовта невинаги е толкова хубава, колкото във филмите?
- Какви бедствия се случват, когато детето стане център на света?
- Спазваме ли правилата, които даваме на децата си?

Вашата подкрепа е ценна за нас! Може да научите за Програма добродетели от сайта ни www.dobrodeteli.bg и www.blagotvoritel.org.
Банкова сметка:
IBAN: BG12UNCR76301076593518
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк
Дари тук: