fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Къща – МЕЧТА!

България дарява / Къща – МЕЧТА!
Име на каузата Описание на каузата

Къща – МЕЧТА!

Организация:
Фондация "П.У.Л.С."
2,2 милиарда са деца по света (УНИЦЕФ, 2018)!

1 милиард от тях в световен мащаб са преживели физическо, сексуално и емоционално насилие (СЗО, 2018). Насилието над деца включва всички форми, независимо дали са извършени от родители или други авторитети, връстници или непознати.
По данни на граждански организации от 2014 г. всяко трето дете в България страда от различни форми на злоупотреба. Фондация „П.У.Л.С.” годишно работи с над 100 пострадали деца. Преживяването на насилие в детска възраст оставя трайни белези върху здравето и благосъстоянието на всеки човек.

Събраните доказателства сочат, че насилието над деца може да бъде предотвратено. Следвайки световните приоритети: Да се сложи край на злоупотребата, експлоатацията, трафика и всички форми на насилие и изтезаване на деца /СЗО/, екипът на Фондация „П.У.Л.С.” си поставя амбициозната цел да създаде „КЪЩА на МЕЧТИТЕ”. Тя ще приюти деца, млади хора и техните родители, включени в програми по превенция, рехабилитация и интеграция. Всеобхватната програма от грижи за овластяване ще даде възможност за това:

- Да отвори нова страница в разбирането за човешки взаимоотношения, основани на мира, равноправие и разбирателство;
- Да повиши знанията и уменията на авторитетите в областта на ефективното и позитивно родителстване и възпитание;
- Да създаде забавни и обучителни програми за децата за позитивно общуване в семейството и обществото

Мечтано място за съзидание и развитие на деца и родители!
Банкова сметка:
Уникредит Булбанк
BG54UNCR96601084291413
BIC UNCRBGS
Фондация “П.У.Л.С.”
Дари тук: