fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Летен лагер за финалистите в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee

България дарява / Летен лагер за финалистите в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee
Име на каузата Описание на каузата

Летен лагер за финалистите в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee

Организация:
Фондация "Корпус за образование и развитие - КОРПлюС"
Основният проект на Фондация КОРПлюС е Националното състезание по правопис Spelling Bee. То е иницирано през 2011 г. по идея на доброволци от Корпус на мира на САЩ в България и през 2019 се състои за девета поредна година. Състезанието е за ученици до 7 клас и се провежда на три етапа - училищен, регионален и национален. Състезанието е една по-различна възможност за обогатяване на знанията по английски език на участниците, кaто развива речниковия им запас, подобрява произношението им и ги прави по-уверени при представяне пред публика. Тази година в състезанието се включиха над 6000 ученици от 295 училища от цялата страна.

В рамките на кампанията "България дарява" събираме средства за провеждане на едноседмичен езиков лагер за 30 национални финалисти и техните учители по английски език. По време на лагера учениците ще развият езиковите си умения, както и ще обогатят познанията си по американска история и култура, опазване на околната среда, доброволчество и толерантност. Учителите ще участват в разлини сесии за развиване на професионалните си умения, включващи практически идеи за разнообразяване на преподаването по английски език. Всички дейности се провеждат от англоговорящи доброволци и общуването с носители на езика е много ценно както за учениците, така и за учителите. Летният лагер Spelling Bee е незабравимо преживяване за всички участници!

За повече информация посетете сайта на състезанието: http://spellingbee.bg
Банкова сметка:
IBAN: BG89PIRB74241604202929
BIC: PIRBBGSF
Банка Пиреос България
Титуляр по сметка: Фондация “Корпус за образование и развитие – КОРПЛЮС”
Дари тук: