fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Мисия с майки и деца на море!

България Дарява / Мисия с майки и деца на море!

КАУЗА:
Мисия с майки и деца на море!

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:
Платформи за дарения:

Летните месеци няма да приличат на себе си без почивката на море с хората, които обичаме, по време на която ни се струва, че всеки миг от живота е прекрасен.
Много хора избират летуване на море. Повечето вече обмислят вариантите за себе си и своето семейство.
Повечето… Има хора, които по една или друга причина не са направили това, няма и да могат да го направят. Така е за настанените в Кризисните центрове за пострадали от насилие на Фондация „П.У.Л.С.“. Вместо море и почивка те са планирали бягство и търсене на живот без насилие.
Това са хора, които са живяли в страх и насилие, лишения и ужаси. Хора, които намират сили да продължат своя живот, да започнат нов, без насилие. В плановете за новия живот ресурси и мисли за море и почивка няма. А всеки човек заслужава щастие, спокойствие, слънце и море, нали?
За някои от децата това ще бъде първата ваканция на море. Новият изглед, летните приключения и забавления са окриляващи и зареждащи, а спомените за морските мигове ще ги накарат да забравят за страха и болката. А нима съществува нещо по-смислено от щастието в очите на едно дете?
Центърът се издържа със средства от държавата и дарения. Средствата, с които разполагаме, не позволяват да заплатим разходите за настаняване, хранене и път. И тук идваме всички ние, които можем да поДАРИМ лято без насилие за 10 жени и 16 деца, настанени в Кризисните центрове на Фондация “П.У.Л.С.”. Нужни са ни около 10 000 лв, за да осигурим 10 вълнуващи и незабравими дни за малки и големи.


ОРГАНИЗАЦИЯ:
Фондация „П.У.Л.С.“

Фондация „П.У.Л.С.“
Адрес:
гр. Перник, ул. Средец № 2
Имейл:
pulse.women@gmail.com
Социални мрежи:
Фондация “П.У.Л.С.” е създадена на 07.07.1999 г. в гр. Перник. Инициативата за организация за работа с пострадали от насилие се роди през 1998 г., по време, когато екипът ни се обучаваше в умения за управление на психо-социални услуги в общността и клинични умения за работа с психичната травма. По същото време, в пост-тоталитарното българско общество, темата за насилието в дома все още беше табу, преживяванията на индивида не бяха значими, човешкото страдание не беше зачитано, а правата на жените и децата бяха все още бяха абстрактни дискурси. Мисия Чрез развиване на емоционалния и психичен потенциал на хората да създаде условия за изграждане на хармонични отношения между тях, основани на равнопоставеност, разбирателство и толерантност, водещи до успешна интеграция и реализация в социума.