fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Подобряване качеството на живот на хората с аутизъм – мисия и кауза на Сдружение „Аутизъм Днес“

България Дарява / Подобряване качеството на живот на хората с аутизъм – мисия и кауза на Сдружение „Аутизъм Днес“

КАУЗА:
Подобряване качеството на живот на хората с аутизъм – мисия и кауза на Сдружение „Аутизъм Днес“

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:

Сбъднахме мечетата на поколения родители за висококачествена терапевтична грижа за техните деца!

През 2015 г. открихме първия в България Център по приложен поведенчески анализ за деца с аутизъм, който се намира в кв. „Горубляне”, ул. „Витоша” 2, в сграда, предоставена от Столична община и в който терапевтичната дейност се осъществява от акредитирани от Американския сертифициращ борд на поведенческите терапевти – Поведенчески технолози.

През октомври 2018 г. в гр. Плевен отвори врати вторият ни Център по Приложен поведенчески анализ и комплексна терапия за деца с аутизъм за цяла Северна България в сграда предоставена ни от Община Плевен.

На 11 октомври 2019 г. Сдружение „Аутизъм ДНЕС “ официално отвори врати на дълго чаканият АВА Център по приложен поведенчески анализ за деца с Аутизъм в Студентски град, Студентска поликлиника.


През месец ноемрви 2019 г. Община Бургас предостави сграда на сдружението, която е в изключително лошо състояние и се нуждае от ремонт. За ремонта на сградата са необходими 55 000 лева, а сдружението доказа през годините, че каузата „Аутизъм“ е негова мисия и продължава да оправдава доверието на дарителите и приятелите на каузата.

Можете да подпомогнете каузата като изпратите смс с текст AUTISM НА 17 777 или дарите онлайн.

 


ОРГАНИЗАЦИЯ:
Сдружение „Аутизъм Днес“

Сдружение „Аутизъм Днес“
Адрес:
гр. София, кв. Горубляне, ул. Витоша 2
Имейл:
invisible.bulgarian.children@gmail.com Информационен портал за НПО в България
Социални мрежи:
Сдружение „Аутизъм Днес” е създадено от специалисти в областта на приложния поведенчески анализ, публични фигури и родители на деца с аутизъм. През годините, с промяната на нагласите на обществото, се достигна до осъзнаване на нуждата от превенция и висококачествена терапевтична грижа за деца от аутистичния спектър. Нашата мисия и цели са насочени в организиране на редица информационни кампании и събития, иницииране и реализиране на законодателни промени в българската политика за повишаване на качеството на живот на децата с аутизъм в България, аутистичните личности и техните семейства, създаване на професионално общество от специалисти, които да работят по световно наложени терапевтични практики, изграждане на центрове предлагащи висококачествена терапевтична грижа за работа с деца с аутизъм.