fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Осиновяването – сбъднато семейство!

България дарява / Осиновяването – сбъднато семейство!
Име на каузата Описание на каузата

Осиновяването – сбъднато семейство!

Организация:
Българска асоциация "Осиновени и осиновители"
Да намериш разбираем отговор на въпросите си. Да разбереш, че пътят ти е споделен. Да откриеш, че трудностите ти не са уникални, а някой друг също ги е преживял и е намерил своя начин да ги преодолее. Да предложиш на своите близки и приятели достъпен начин да опознаят света на осиновяването. Да покажеш на приятелчетата на твоето дете, че осиновяването е още един начин децата да срещат родителите си и семейството да става по-голямо.
„Осиновяването – сбъднато семейство!“ е проект за заснемане на серия от кратки видеоклипове, в които осиновени хора и родители, осиновили деца ще споделят личния си опит и преживявания в различни етапи от процеса на осиновяване: решението за осиновяване, процедурата по проучване, първите дни у дома, как да говорим с децата си за тяхната история, как да ги преведем от ранната детска възраст до уверени млади хора.

Изработването и разпространението на такива клипове ще спомогне и за формиране на обществена нагласа за толерантно, хуманно и цивилизовано отношение към осиновяването, родителите и техните осиновени деца.
През 2016 г. създадохме документалния филм „Триъгълник от любов“, представящ лицата на осиновяването, с подкрепата на Фондация Лале и Фондация ОУК. В началото на 2018 г. с помощта на голям производител успяхме да заснемем клип, посветен на Щъркелов ден – денят, в който детето среща своето семейство.

Подкрепете ни, за да можем да покажем още страни от многоликия свят на осиновяването: свят на любов, доверие и безрезервна подкрепа.
Банкова сметка:
IBAN: BG63UNCR76301076445742
SWIFT BIC: UNCRBGSF
Уникредит Булбанк АД
Дари тук: