fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Подкрепи лечението и рехабилитацията на деца, пострадали при пътни инциденти

България дарява / Подкрепи лечението и рехабилитацията на деца, пострадали при пътни инциденти
Име на каузата Описание на каузата

Подкрепи лечението и рехабилитацията на деца, пострадали при пътни инциденти

Организация:
Български Червен кръст
Вече 14 години обединени под мотото „Да опазим децата на пътя“, БЧК и партньори организират благотворителни инициативи за набиране на средства за Националния дарителски фонд за подпомагане на деца, пострадали при пътнотранспортни произшествия. Два пъти годишно, по повод 1 юни – Ден на детето, и Коледа, Фондът предоставя финансови средства за лечението и рехабилитацията на деца, пострадали при пътни инциденти на възраст до 18 години. До момента са подпомогнати семействата на 734 деца от цялата страна, жертви на „войната по пътищата“. Молбите, които постъпват в централата на БЧК, с всяка година се увеличават и декларират все по-тежки физически и психически травми, в следствие на пътния инцидент. Нашият стремеж е да облекчим техните страдания.

Фондът работи и за превенция на пътния травматизъм, организирайки открити уроци по пътна безопасност и първа помощ в училище.

Основната ни цел е опазване на живота и здравето на българските деца.

Бъди с нас! Дари 1 лев с SMS на кратък номер 1466! (дарителският sms не се облага с ДДС)
Банкова сметка:
IBAN: BG64UNCR 7630 1077 1341 33
BIC: UNCRBGSF
Банка: УниКредит Булбанк
Дари тук: