fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Подпомагане дейността на Сдружение Деца на природата

България дарява / Подпомагане дейността на Сдружение Деца на природата
Име на каузата Описание на каузата

Подпомагане дейността на Сдружение Деца на природата

Организация:
Сдружение Деца на природата
Представяме ви Лятна академия ...на село. Тук, желаещите деца ще могат да учат и да се забавляват в неформална обстановка навън, сред природата и в същото време в урбанизирана среда. Мястото е специално пригодено за провеждане на обучения извън училище. През годините сме работили с много доброволци за постигане на една умалена екосистема, която нагледно да бъде показана и разказана на децата. Имаме един учител и един фасилитатор, които ще работят с децата. Предвиждаме почасова и целодневна дейност (подходяща за работещи родители), както и специална стипендия за социално-слаби деца.

Нашата кауза не цели само събирането на парични средства. Всеки, който смята, че може да помогне, е добре дошъл! Колкото сме повече, толкова сме по-силни!

Имаме нужда от:
- Учител, фасилитатор, който е готов да преподава сред природата, в малко населено място (с. Тамарино, Ямбол) засега само през лятната ваканция
- Градинари, земеделци, които желаят да се учат и работят в името на едно устойчиво и природосъобразно земеделие
- Парични средства за поддържане и облагородяване на базата ни, провеждане на обучения и беседи, семинари, заплащане труда на специалистите и работниците, с които работим.

Банкова сметка:
BG50BPBI79341035674301
BPBIBGSF
Юробанк България АД