fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Равен старт за образованието на деца в неравностойно положение

България Дарява / Равен старт за образованието на деца в неравностойно положение

КАУЗА:
Равен старт за образованието на деца в неравностойно положение

Как да дариш

Банкова сметка:

Фондация „Бъдеще за таланти” работи в посока обединение на граждански организации, които да си сътрудничат за развитието на дарителската култура в България.

От учредяването си през 2016г., фондацията организира събития и популяризира кампании на редица неправителствени организации. Сред проектите, които подкрепя, са училище Луи Браил, менторската програма „Скритите таланти на България” и училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“ с. Русаля. От 2019г. работи по собствен проект – менторска програма в полза на учениците с дислексия #ЗнакМиДай.

Каузата:
Равен старт в образованието за деца в неравностойно положение
Цел:
Набиране на средства за отпускане на 15 стипендии на обща стойност 15 000 лв. за интензивно групово обучение по български език, математика и английски език. Освен допълнителна работа по текущия учебен материал, учениците ще се подготвят за изпитни тестове и матури.
Участници:
Ученици от 7-ми до 10-ти клас. За стипендиите ще могат да кандидатстват деца от гр. София чрез регистрационна форма на сайт: www.fftfoundation.com. Молбите ще бъдат разглеждани по реда на постъпването им от специално създадена за целта комисия.
Лектори:
Виолета Димитрова – преподавател по математика с над 30-годишна практика
Юлия Григорова – преподавател с дългогодишен опит по български език и английски език и съосновател на Институт за продължаващо обучение през целия живот.
Период на усвояване: втори срок на учебната 2019/2020г. и новата учебна 2020/2021г.


ОРГАНИЗАЦИЯ:
Фондация „Бъдеще за таланти“

Фондация „Бъдеще за таланти“
Адрес:
ул. "Цар Самуил" 63
Имейл:
office@fftfoundation.com Информационен портал за НПО в България Дари тук
Социални мрежи:
Фондация „Бъдеще за таланти” работи в посока обединение на граждански организации, които да си сътрудничат за възраждане и развитие на дарителската култура в България. От учредяването си през 2016г., фондацията организира събития и популяризира кампании на редица неправителствени организации. Сред проектите, които подкрепя, са училище Луи Браил, менторската програма „Скритите таланти на България” и училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца "Димитър Екимов" с. Русаля.