Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Развитие и щастливо детство за деца в ранна възраст

България дарява / Развитие и щастливо детство за деца в ранна възраст
Име на каузата Описание на каузата

Развитие и щастливо детство за деца в ранна възраст

Организация:
фондация "За Нашите Деца"
Инвестициите в развитието на децата в най-ранна възраст са ключови за успеха им в обществото, в образованието и дори трудовата им реализация. Ролята на фондация „За Нашите Деца“ е да помогне на семействата, с които работи да осъзнаят своята роля на отговорни родители, да насърчи и повиши техния родителски капацитет. Основният фокус на фондацията са деца на възраст от 0–7 години. Деца, които нямат семейство, настанени са в приемни семейства или деца, които живеят в своите биологични семейства, но са със специални потребности и проблеми в развитието си.

Промяната започва от качествената грижа и предоставяне на стимулираща среда за децата още от раждането. Потребностите на детето в ранна детска възраст силно се различават от тези на по-големите деца в ученическа възраст. Фондацията подкрепя изграждането на емоционална връзка, сигурност, приемане и доверие между родителите и малкото дете. Предоставя интегрирани услуги за деца с хронични заболявания и увреждания с разработена програма за Ранна детска интервенция. Услугите се основават на нуждите на детето. Стремят се да развият различни умения у родителите в грижата за дете със специални потребности, като ползват за основа силните му страни – двигателни и комуникативни умения, социално и емоционално развитие на детето. Образованието и грижите в ранна детска възраст дават възможност за по-висока степен на приобщаване на децата със специални потребности. Всяко дете заслужава щастливо, пълноценно и пъстро детство!
Банкова сметка:
РАЙФАЙЗЕН БАНК
IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67
BIC: RZBBBGSF
титуляр Фондация „За нашите деца“
Линкове към други платежни механизми: