fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Семеен център „Дворец на здравето“

България дарява / Семеен център „Дворец на здравето“
Име на каузата Описание на каузата

Семеен център „Дворец на здравето“

Организация:
НЧ "Умение-2003"
Семеен център „Дворец на здравето“ е инициатива в проект на Читалище „Умение-2003“ в Ямбол. В основата му са залегнали както превенцията и терапията, така и личностното развитие и правото на равнопоставеност в обучение и себеизява на деца и млади хора с хиперактивност, увреждания и други специални образователни потребности.

В „Двореца на здравето“ те ще имат възможност да демонстрират и доразвият своята креативност и самочувствие чрез групови и индивидуални занимания по музикална терапия (свирене на пиано, пеене или танци); арт-терапия (рисуване, моделиране и др.); двигателна терапия чрез боче, петанк и други дейности по физическа активност. Наред с това за тях и семействата им ще се осигурява консултативна специализирана подкрепа от логопед, психолог, кинезитерапевт, както и в кабинета по сексуално и репродуктивно здраве. Читалище „Умение-2003“ разполага с такива специалисти. От години работим и по различни програми с деца и млади хора със специални образователни потребности.

Нуждаем се от подкрепа за закупуване на подходящ за нуждите на „Двореца на здравето“ имот в Ямбол – къща с двор, както и за консумативи и специализирано оборудване.

Работим усилено да наберем необходимите средства, така, че да гарантираме безплатен достъп до предлаганите от нас услуги за децата и техните семейства.
Банкова сметка:
BG89SOMB91301024543601
BIC SOMBBGSF
Общинска банка АД клон Ямбол
Дари тук: