fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Спортът като мотивация за успешно образование

България дарява / Спортът като мотивация за успешно образование
Име на каузата Описание на каузата

Спортът като мотивация за успешно образование

Организация:
Сдружение РУСАЛЯ
Мисията на нашето Училище е насочена към деца от крайно бедни семейства и различни етноси. Те идват при нас с редица социални, емоционални и образователни дефицити. Вярваме, че средата, условията, отношението и методите на работа с тях, ще помогнат за преодоляването им, както и за усвояване на нови норми на поведение и морал, създаване на трудови, образователни и битови навици.

Каузата, която представяме пред вас - "Спортът като мотивация за успешно образование" е част от това. Конкретната ни цел е изграждане на комбинирано спортно игрище, от което да се ползват децата. Причината да изберем именно тази насока е световно доказаната терапевтично-превантивна функция, която има спортната култура, а също и липсата на каквото и да е игрище в иначе просторния ни двор.

В по-широк аспект идеята на създателите и екипа на ЧОУ "Димитър Екимов" е да възпита и изгради личности с широк кръгозор, устойчива ценностна система, интелигентност, вътрешна увереност, гражданско самосъзнание, самочувствие и творчески заряд.
Банкова сметка:
IBAN: BG37PRCB92301046274611
BIC: PRCBBGSF
Сдружение Русаля
ПроКредит Банк, София
Дари тук: