fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Спортна Благотворителна Лига

България дарява / Спортна Благотворителна Лига
Име на каузата Описание на каузата

Спортна Благотворителна Лига

Организация:
Сдружение Фуутура
Спортна Благотворителна Лига на Фуутура (СБЛ) се състои от 3 вида спорт – Футбол, Тенис на корт и Тенис на маса. Всеки спорт има по 12 кръга през 2019-2020 г. - един път месечно, като първите 10 кръга ще бъдат редовни, 11-ият кръг ще е за най-добре представилите се 16 състезатели / отбори по вид спорт, а 12-ият ще бъде Празничен кръг с допълнителна благотворителна стойност. Календарът на всички Кръгове ще бъде обявен и популяризиран чрез сайта на Фуутура, социалните мрежи, медийните партньори и др.
Участието в проявите от СБЛ ще бъде напълно безплатно за участниците, но всеки ще може да дарява за различни каузи, които ние ще подкрепяме – директно към каузата и чрез нас. Така ще постигнем няколко ключови цели сред младите хора (в Студентски град), а също и сред активните хора, които ще участват: популяризиране и възможност за практикуване на различни видове спорт; условия за мотивиране и състезаване с други хора за наградите на Виваком и Фуутура (гравирани медали, купи, призове и др.); популяризиране на дарителството; възможност за социални контакти, приобщаване и нови приятелства.
Спортна Благотворителна Лига е уникален модел на съчетаване на:
различни видове спорт и популяризирането на масовото споруване / движение
хора от различни социални кръгове и насърчаване на неформалните образование/ интеграция
подпомагане на различни каузи
Не на последно място – моделът на СБЛ вече работи, като през годините ние сме осъществявали части от цялостната ни концепция.
Банкова сметка:
BG08UBBS88881000838687
BIC – UBBSBGSF
Обединена Българска Банка АД (ОББ АД)
Дари тук: