fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Умения+Работа+Приятели за младежи с увреждания

България дарява / Умения+Работа+Приятели за младежи с увреждания
Име на каузата Описание на каузата

Умения+Работа+Приятели за младежи с увреждания

Организация:
Сдружение "Няма невъзможни неща"
Работим с усмивка!
Както екипът на Сдружение "Няма невъзможни неща", така и самите младежи, които работят в нашето социално предприятие.

Те са отгледани в семейства, ходили са на училище, много са възпитани и весели. Но като завършат училище, остават у дома - без задачи за всеки ден, почти без приятели, без социални контакти, чувстват се безполезни. Работата и обучителните занятия са онова, което осмисля деня им, кара ги да учат нови неща, да се развиват и променят към по-добро. Превръщат се в по-самостоятелни млади хора, които се чувстват полезни и значими. А чудесният екип професионалисти създава една позитивна и подкрепяща атмосфера, в която младежите се преобразяват и могат повече дори от собствените си очаквания.

В момента в социалното предприятие работят 5 младежи с ментални затруднения/увреждания, а още 5 участват в трудовите дейности без да получават възнаграждение (целта е да се чувстват полезни и да поддържат уменията си). Всички работещи младежи, заедно с още 8, се обучават на практически умения и умения за общуване в тренинг центъра към сдружението - "Клуб Хвърчило".

Вашите дарения ще ни помогнат да осигурим обучителни дейности и работа за още поне 10 младежи през 2019 година:
* екип специалисти - 2 обучители, коуч, трудови асистенти
* материали

Защото Няма невъзможни неща!

Благодарим ви!
Банкова сметка:
BG94 RZBB 9155 1000 593926
RZBBBGSF
Райфайзенбанк АД