fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Закупуване на технически помощни средства за незрящи

България дарява / Закупуване на технически помощни средства за незрящи
Име на каузата Описание на каузата

Закупуване на технически помощни средства за незрящи

Организация:
Фондация Синергиа
Поради ниските доходи на хората с увреждания и трудният достъп до технически помощни средства за незрящи, нашата кауза е свързана с осигуряване на парични средства за закупуването на висококачествени бели бастуни и накрайници, индикатори за течност за чаши; увеличителни лупи, уреди за надписване на етикети и за разпознаване на цветове, говорящи термометри за телесна и стайна температура, часовници и апарати за кръвно налягане, кухненски везни, брайлови часовници и др.

Изброените по-горе продукти спомагат за по-лесното и достъпно ежедневие на незрящите. Всички закупени помощни средства ще бъдат разпределени според индивидуалните нужди на всеки кандидат от целевата група. За всяка дарена сума се издава договор, сертификат и протокол, а също така ще предоставим възможност за лично запознаване със съответния незрящ/слабо виждащ, който получи съответното техническо помощно средство.
Банкова сметка:
IBAN: BG49PRCB92301047580112
ПроКредит Банк България ЕАД
Дари тук: