fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »
 

Каузи

КАУЗА:
Спорт за всяко дете

Дарителски механизми

Банкова сметка:

„Спорт за всяко дете“ е поредица от спортни събития, които имат за цел да популяризират спорта за деца с увреждания. През последните 3 години в началото на летния сезон провеждаме еднодневен спортен празник, в който се включват деца с и без увреждания, а мечтата ни за 2020 година е да зарадваме децата с повече спорт, игри и забавления на открито.

„Спорт за всяко дете“ е кауза, която ще даде възможност на децата да опитат нови спортове, да срещнат добри приятели и да споделят емоции. Основната цел на събитията е да популяризират спорта за деца с двигателни и ментални затруднения.

Подкрепете каузата и станете част от нашия отбор!


ОРГАНИЗАЦИЯ:
Сдружение СК ШАРК

Сдружение СК ШАРК
Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин, бл. 004, вх. Б, ап. 22
Имейл:
danielasadikova@gmail.com
Информационен портал за НПО в България:
Линк към профила
Дари тук:
Линк към страницата
Социални мрежи:
ParaKids е проект на Сдружение спортен клуб ШАРК. По него работим с деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло, като в момента предоставяме тренировки по плуване, ски, лечебна гимнастика и спортни лагери. Целта ни е да се сдобием със специализирана екипировка за адаптиран спорт, с която децата с увреждания и нарушения в развитието да имат достъп до различни видове спорт и да могат да практикуват заедно с връстниците си в басейна, на пистата, стадиона и сред природата. Вярваме, че всяко дете има право на целогодишен достъп до игри и спорт сред приятели, където да подобрява качеството си на живот, да укрепва здравето и самочувствието си.
България дарява

КАУЗА:
Волейбол в двора на 7мо СУ ‘Св. Седмочисленици’ – София

Дарителски механизми

Банкова сметка:
Платформи за дарения:

Нашето училище се радва на много ученици и тези деца трябва някъде да спортуват. Хубавото е, че имаме чудесен екип от отдадени учителки по физическо възпитание, които организират училищните клубове по баскетбол, волейбол, а скоро и по хандбал.

В края на миналата учебна година училището закупи нужните за ново външно игрище за волейбол стойки и мрежа. Но теренът е неравен, след полупремахната върху него ограда и са нужни специализирани услуги – изкопаване, трамбоване, насипване и оформяне на настилката.

Училищното настоятелство получи оферта за 7 000 лева за тези строителни работи.


ОРГАНИЗАЦИЯ:
УН към 7мо СУ Свети Седмочисленици

Адрес:
София, ул. Цар Иван Шишман 28
Имейл:
predsedatelun7@gmail.com
Дари тук:
Линк към страницата
Социални мрежи:
Училищното настоятелство към 7мо СУ Св. Седмочисленици е доброволна организация на родителите в подкрепа на пълноценното развитие на децата.
България дарява