fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Да осигурим сигурност за децата в „Двореца на децата“

България Дарява / Да осигурим сигурност за децата в „Двореца на децата“

КАУЗА:
Да осигурим сигурност за децата в „Двореца на децата“

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:

Най-важното при сърдечен арест е това, което се случва след това!
Тази година фондация „Първите три минути“ си е поставила за цел в рамките на кампанията да осигури Автоматичен Външен Дефибрилатор на „Дворецът на децата“ в гр. София.

Ежедневно стотици деца се развиват, обучават и спортуват там. При различни инициативи се събират хиляди деца, заедно със своите семейства.
Внезапното спиране на сърцето е най-значимата причина за преждевременна смърт в Европа и САЩ. Повече от 1 000 000 души годишно загиват в следствие на сърдечен арест, като над 60 % от тези инциденти се случват пред свидетели, които биха могли да помогнат, ако разполагат с необходимите за това средства.

Незабавно оказаната първа помощ и дефибрилация в първите 3 минути след инцидента повишава шансовете за спасяване повече от 20 пъти – при наличие на автоматичен дефибрилатор шансовете за спасяване са над 50-70 %.
Автоматичния дефибрилатор е изключително прецизен уред, който прави безпогрешна оценка на състоянието и автоматично настройва необходимата енергия на импулса в зависимост от множество фактори.
АВД масово се използват в развитите държави от десетки години. Виждаме ги на летищата, метро станции, хотели. Наличието на АВД във всяко обществено място за деца е стандарт за осигуряване на безопасност!

За Закупуване на Автоматичен външен дефибрилатор с възможност за работа на Български език е необходимо набирането на сумата от 4746 лв.


ОРГАНИЗАЦИЯ:
Първите три минути

Първите три минути
Адрес:
гр. София ул. Миджур
Имейл:
office@firstaidbg.com Информационен портал за НПО в България
Социални мрежи:
Насърчава и подпомага развитието на първата помощ и спасяването на пострадали в България чрез създаване и утвърждаване на авторитетни източници на информация. Подпомага популяризирането на употребата на автоматични външни дефибрилатори на обществени места и съдейства за внедряването на съвременни технологии и добри практики за първа помощ и спасяване на пострадали в България.