fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Наградата за 6 нови организации!

България Дарява / Наградата за 6 нови организации!

КАУЗА:
Наградата за 6 нови организации!

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:

В момента у нас участват повече от 950 младежи, а за последните 6 години над 350 са постигнали Наградата.
За да се случи това, Фондация “Международна награда на херцога на Единбург – България” обучава и подкрепя училища и организации от цялата страна, които имат желание да бъдат представители на международно признатата програма. Обучава и сертифицира учители и служители, които влизат в ролята на вдъхновяващи Лидери на младите хора. Лицензионната такса за една организация, за да се включи в Наградата е 900 лв. и покрива подкрепата от фондацията в България, обучителен курс за лидери, консултации, обмен на добри практики, международни обучения, рекламни материали.
С настоящата кампания, част от инициативата “България дарява”, искаме да съберем таксата за 3 училища и 3 неправителствени организации, които имат мотивация да се включат в програмата, но нямат финансовата възможност да направят това.
Със събраната сума в размер на 5 400 лв., фондацията на Наградата:
◦ ще лицензира 6 организации;
◦ ще обучи най-малко 30 Лидери;
◦ ще даде възможност на минимум 150 младежи да се включат и да постигнат Международната награда на херцога на Единбург в България.
◦ ще подкрепя чрез консултации, обмен на добри практики, международни обучения, рекламни материали и други лицензираните училища и организации.

Подкрепете каузата на Наградата, защото така ставате част от общност, която подкрепя личностното развитие и ученето извън училище на младежи от цяла България!


ОРГАНИЗАЦИЯ:
Фондация Международна награда на херцога на Единбург – България

Фондация Международна награда на херцога на Единбург – България
Адрес:
1000, София, ул. Цар Симеон 37, ет. 1
Имейл:
evgenia.kovatcheva@intaward-bg.org Информационен портал за НПО в България
Социални мрежи:
Международната награда на херцога на Единбург (накратко наричана Наградата) е програма, която изгражда универсални житейски умения в младите хора на възраст от 14 до 24 г. Това е Награда за смелостта да победиш себе си, да поемеш лична отговорност за своето собствено развитие и развитието на общността, в която живееш. Включвайки се в Наградата и развивайки ключови житейски умения, младежи на възраст 14-24 г. повишават възможността си за професионална и лична реализация. С подкрепата на опитен възрастен (т. нар. Лидер в програмата) си поставят индивидуални предизвикателни цели в 4 основни направления: доброволчество, развитие на умения, физическа активност и преживяват приключение в природата. Повече от 60 години над 1,3 млн. младежи в над 130 държави развиват универсални умения като постоянство, работа в екип, увереност и целеполагане.