fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

От любов към децата, земята и природата!

България Дарява / От любов към децата, земята и природата!

КАУЗА:
От любов към децата, земята и природата!

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:
Платформи за дарения:

През 2019 г., 170 дечица от детски градини и занимални посетиха градините на Ботаника Лайф. Учиха за земята, за семената, за водата и слънцето и разбира се, играха много. И точно защото знаем, че децата учат най-добре докато играят, искаме да създадем още по-подходящи условия за тях. Колкото по-рано едно дете се докосне до природата и усети магията й, толкова по-естествено ще израстне в хармония с нея.

Търсим вашата подкрепа за изграждането на „детски кът“ в нашите градини, който да стане любимо място за най-малките ни посетители. Целта ни е да изградим пространство с повдигнати лехи, удобни за малчуганите, трасе със занимателни и динамични игри, зелени скривалища и местенца за съзерцаване на насекоми, птички и други малки представители на местната фауна. В това пространство децата ще могат не само да създадат собствени зеленчукови градинки, но и да поиграят на воля, докато вдишват природата с пълни гърди. За създаването на детския кът са ни необходими средства, с които да закупим материали (дървесина, боя, въжета, крепежни елементи) и оборудване (градински инструменти за деца).

Нека заедно да запалим интереса към природата и чистата храна у всяко дете!


ОРГАНИЗАЦИЯ:
Фондация Ботаника Лайф

Фондация Ботаника Лайф
Адрес:
ул. "Тодор Влайков", бл. 7, ет. 2, ап. 8, гр, Варна 9000
Имейл:
info@botanicalife.org
Социални мрежи:
Ние от Фондация Ботаника Лайф сме си поставили за цел да запознаем възможно най-много млади хора с принципите на устойчивото и природосъобразно земеделие. Вярваме, че грижата за здравето на земята е първата стъпка в грижата за здравето на хората. Всяка година организираме обучителни курсове и учебни практики на тема „устойчиво земеделие“. В тях до сега са вземали участие младежи от професионални гимназии и деца от центрове за специална образователна подкрепа. Най-малките ни посетители са децата от детските градини и занимални, за които организираме забавни образователни дейности. За реализиране на дейността си сме създали учебни градини на територията на базата ни в село Надарево, област Търговище. Градините ни са отворени за посещения на деца от цяла България, както и за всички които имат желание да се запознаят с дейността ни.