fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
фондация Благотворител

фондация Благотворител
Адрес:
София 1527, ул. Панайот Волов" № 11
Имейл:
office@blagotvoritel.org Информационен портал за НПО в България Дари тук
Социални мрежи:
фондация Благотворител
Повече от 15 години подпомагаме образованието и професионалната насоченост на младежи, лишени от родителски грижи, чрез стипендии за висок успех и професионални курсове. Ние вярваме, че най-голямата ценност в обществото са децата и e важно да подкрепяме тяхното уникално развитие и реализация. Затова съдействаме за укрепване на благородните качества на характера и устойчива промяна на средата чрез образователни проекти, насочени към деца и ученици в различни учебни заведения в цялата страна. Благотворител вече 9 години работи за образование на сърцето. Над 18 000 деца и ученици от 120 училища и детски градини участваха в часове по добродетели. Вече 4 години фондацията финансира проекти с каузи на ученици в национален конкурс "Млад Благотворител". Доброволчеството изгражна характера на учениците и ги прави отговорни и силни личности.

КАУЗА:
МЛАД БЛАГОТВОРИТЕЛ – финансираме проекти с каузи на ученици

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:

Дарете средства на младежите да променят средата, в която живеят! За един по-справедлив свят!
Повярвайте, учениците знаят как да постигнат промяната!

Конкурсът „Млад Благотворител“ се създаде от желанието на ученици да подпомогнат свои съученици в нужда. Обърнаха се към нас с молба да им помогнем да реализират своите благотворителни инициативи. Получи се чудесно. Затова от 4 години даваме възможност на ученици от 7 – 12 клас да превърнат своя идея в проект, с който да кандидатстват за финансиране от фондацията.
Конкурсът цели да активизира младите хора да развият способности за управление на проекти и желание за доброволчество. Учениците могат да работят в приятелски екипи, което прави дейността устойчива и развива умения за партньорство!

Тази година фондацията обяви тематичен спектър за проектите:
– опазване и грижа за околната среда;
– съхраняване на музикалното наследство на България;
– подкрепа за деца или възрастни в нужда.

От опита ни в предходните години знаем, че учениците са новатори, които умеят да състрадават и творят, имат сетивност за заобикалящата ги среда и са готови да вложат енергия в добрата промяна. Затова можем да им се доверим!
Вярваме, че в процеса на изпълнение на проекта, учениците развиват качества като отговорност, целеустременост, творчество, постоянство, грижовност, добрина, щедрост, съчувствие, упоритост, смелост, единство. Качества, които ще им бъдат от полза на всеки етап в тяхното развитие като бъдещи студенти и отговорни личности.