fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Сдружение на олимпийските отбори по природни науки

Сдружение на олимпийските отбори по природни науки
Адрес:
гр. София, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 1
Имейл:
development@olympicbg.org Дари тук
Социални мрежи:
Сдружение на олимпийските отбори по природни науки
Основната мисия на Сдружението е да подкрепя и насърчава олимпийските отбори по природни науки – отборите по математика, информатика, математическа лингвистика, физика, млади физици, биология, химия и отбора по астрономия и астрофизика за подготовка и участие в международни олимпиади и състезания. Съдействието на СООПН не се изчерпва единствено с финансова помощ - организацията на извънкласни школи, координация, логистика, осигуряването на цялостна подготовка на олимпийците за международни състезания, ангажимента за информираност на обществото относно тяхното представяне, провеждане на Годишни олимпийски срещи, ежемесечни Алумни срещи, целящи изграждането на силно ядро от бивши, настоящи и бъдещи олимпийски състезатели; срещи на Олимпийския Пресклуб и редица други социални активности са неизменна част от дейността на Сдружението.

КАУЗА:
Да погледнем смело към звездите!

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:

Основата за просперитета, техническото развитие и научния прогрес на всяко общество са децата и степента на тяхната образованост. Качеството на образованието е пряко свързано и с условията за осъществяването му. Възможностите на талантливите младежи за развитие в конкретно поприще са ограничени без наличието на алтернативни пътища, по които да навлязат по-детайлно в материята на избраната от тях дисциплина. Това става възможно благодарение на Националните школи по природни науки, осигуряващи добра база, лабораторни условия и високо квалифицирани университетстки преподаватели.

Дисциплините по Астрономия и Астрофизика отсъстват от общообразователния план на българските училища, което от своя страна изправя ръководителите и техните възпитаници в неравностойна позиция спрямо останалите отбори по природни науки, получаващи сериозна част от знанията си още в учебната стая. Това поражда необходимостта от значителни средства за организацията, обученията и самата практическа подготовка на децата преди Националните и Международни състезания.

Ние сме Сдружение на олимпийските отбори по природни науки и от създаването ни през 2010-та година основната ни мисия е осигуряване на финансови източници, организация, логистика, подпомагане и подготовка на младежите – олимпийците на България по природните науки.

Подкрепяйки нашите олимпийци, в действителност, Вие допринасяте за вашето по-светло бъдеще, защото инвестицията в образованието на децата ни е инвестиция в нашето по-добро утре.