fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Асоциация на европейските журналисти - България

Асоциация на европейските журналисти – България
Адрес:
София 1000, ул. "Сердика" 20, ет. 1
Имейл:
team@aej-bulgaria.org Информационен портал за НПО в България
Социални мрежи:
Асоциация на европейските журналисти – България
Ние сме тук защото има нужда от нас. Ние сме професионална общност от журналисти, част от Асоциацията на европейските журналисти, независим наблюдател на Съвета на Европа. Нашата цел е да се грижим за подобряване на медийната среда и качеството на журналистиката в България и да подкрепяме журналисти, които са възпрепятствани да вършат (свободно) работата си.

КАУЗА:
За по-добра журналистика в България

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:

Нашата мисия е да работим за по-добра журналистика и за укрепване на престижа на журналистическата професия. Времената са трудни за свободните медии и независимите журналисти. Шумът от социалните мрежи, целенасочената пропаганда и дезинформация правят трудна ориентацията в информационния поток. АЕЖ си поставя за цел да насърчава журналистите, спазващи етичните и професионални стандарти, които повече от всякога имат нужда от своя общност и подкрепа. Асоциацията има нужда от Вашите дарения, за да финансира дейността си, която включва обучения на журналисти, студенти и ученици, анализи, становища и акции в защита на свободата на словото и етичната журналистика.
Ако смятате, че нашата работа е важна, подкрепете ни!