fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Фондация Проект Северозапад

Фондация Проект Северозапад
Адрес:
с.Лютиброд, общ.Мездра
Имейл:
yana@severozapad.net Информационен портал за НПО в България Дари тук
Социални мрежи:
Фондация Проект Северозапад
Ние работим за това хората от Северозапада да живеят достойно, възрастните да имат своята независимост, а младите – възможности за развитие. Фондацията развива дейности насочени към осигуряване на патронажни грижи за възрастни хора и дейности, насочени към интеграция на младежи с интелектуални затруднения.

КАУЗА:
Фонд в подкрепа на възрастните хора от Северозапада

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:
Платформи за дарения:

Фондация Проект Северозапад създаде Патронажна кухня, която доставя храна в повече от 10 села. Вече 3 години осигуряваме домашни помощници за самотноживеещи възрастни хора, регулярно водим специалисти от водещи Софийски болници.
В работата си, ежедневно се сблъскваме със случаи на тежки лишения и недоимък, на самота и безизходност. Срещаме възрастни семейства, които могат да си позволят само една такса за храна или такива, които не могат да стигнат до лекар, възрастни хора без близки и подкрепа само от съседи.
За да можем да подкрепим старите хора и да подпомогнем достойната им старост искаме да създадем Фонд в Подкрепа на възрастните хора. Средствата от него ще бъдат използвани за частичано покриване на такси за храна, за осигуряване на домашен помощник, за покриване на лечение, когато това не се покрива от Здравните институции.
Средствата ще се разпределят след решение на екипа на Фондацията, заедно с представители на общинската власт и становище на социалните служби.