fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Арт линк

Арт линк
Адрес:
Бул. Сливница 245, София
Имейл:
admin@derida-dance.com Дари тук
Социални мрежи:
Арт линк
Дерида, представлявана от Фондация "Арт линк", е организация, която работи в посока създаване условия за развитие на съвременния танц и театър. Екипът ни е фокусиран в няколко основни области: - Организиране на сутрешните класове на изпълнители на свободна практика; - Международна резидентска програма; - Обучителна програма за съвременен танц Dance PORT Derida; - Продуциране на нови представления на компания Дерида; - Създаване на нови публики и сплотена социална общност.

КАУЗА:
Кино обзавеждане за независимата „Сцена Дерида“

Как да дариш

Банкова сметка:

„Сцена Дерида“ е нова независима локация за съвременно изкуство.
Намира се в центъра на София и има за цел да бъде място, на което артистите на свободна практика да могат да представят своите постановки, изложби и идеи без да бъдат цензурирани.
Театърът разполага със сцена 10х10 метра и до 100 седящи места. Към „Сцена Дерида“ има галерийно пространство и бар, които дават възможност да се организират както презентации, така и проекти със социализиращ ефект.
„Сцена Дерида“ е изградена от екипа на Derida Dance Center, ползвайки личен и кредитиран ресурс.

Една от целите на екипа на Дерида е свързана с представяне на независимо кино.
Това е и каузата, за която бихме желали да апелираме всички, които искат да помогнат за възможността да се представя повече некомерсиално кино и да се развиват публики.

За съжаление към момента не разполагаме с професионална техника за прожектиране на кино, което ни възпрепятства в стартиране реализацията на проекта.

Ще сме благодарни на всяка помощ, дори и ако някой разполага с прожекционно платно, което не използва.

2020 Derida Dance Center става на цели 10 години, през които доказахме, че имаме потенциал като общност, която работи в посока създаване условия за развитие на съвременното изкуство в България.
www.derida-dance.com