fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Организация:
Сдружение "Тацитус"

Име на организацията Описание на организацията
Сдружение „Тацитус“

Сдружение „Тацитус“

Сдружението се учредява от родители- приятели, обединени от мисията за комплексна терапия, грижа, подготовка, обучение, обслужване и социална интеграция на децата със СОП и децата от аутистичния спектър. Нашата мисия е с фокус семействата на тези деца, както и всички ангажирани с тях специалисти и институции. Нашият опит е подчинен на единствената ни цел - да помагаме и да бъдем полезни. Стремим се към ранно стартиране на комплексната терапия при деца с признаци на аутизъм. За нас е важна и защитата правата и интересите на децата с увреждания, в това число правото им на образование, правото на безплатна медицинска помощ и рехабилитация и други конституционни права и свободи, както и създаване на условия за нормалното и пълноценно реализиране като пълноправни членове на обществото на деца с увреждания.
Адрес:
Адрес на седалището е : гр. София 1616, кв. „ Бояна”, ул. „ Беловодски път” 62А, актуален адрес на Център за деца и/или младежи с увреждания „Тацитус” е: гр. София 1592, район “Искър“, ж.к. „Дружба“, ул. „Тирана“№63
tacitus_bg@abv.bg
Социални мрежи: