fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Сдружение СК ШАРК

Сдружение СК ШАРК
Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин, бл. 004, вх. Б, ап. 22
Имейл:
danielasadikova@gmail.com Информационен портал за НПО в България Дари тук
Социални мрежи:
Сдружение СК ШАРК
ParaKids е проект на Сдружение спортен клуб ШАРК. По него работим с деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло, като в момента предоставяме тренировки по плуване, ски, лечебна гимнастика и спортни лагери. Целта ни е да се сдобием със специализирана екипировка за адаптиран спорт, с която децата с увреждания и нарушения в развитието да имат достъп до различни видове спорт и да могат да практикуват заедно с връстниците си в басейна, на пистата, стадиона и сред природата. Вярваме, че всяко дете има право на целогодишен достъп до игри и спорт сред приятели, където да подобрява качеството си на живот, да укрепва здравето и самочувствието си.

КАУЗА:
Спорт за всяко дете

Как да дариш

Банкова сметка:

„Спорт за всяко дете“ е поредица от спортни събития, които имат за цел да популяризират спорта за деца с увреждания. През последните 3 години в началото на летния сезон провеждаме еднодневен спортен празник, в който се включват деца с и без увреждания, а мечтата ни за 2020 година е да зарадваме децата с повече спорт, игри и забавления на открито.

„Спорт за всяко дете“ е кауза, която ще даде възможност на децата да опитат нови спортове, да срещнат добри приятели и да споделят емоции. Основната цел на събитията е да популяризират спорта за деца с двигателни и ментални затруднения.

Подкрепете каузата и станете част от нашия отбор!