fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Фондация "Йордан Камджалов"

Фондация „Йордан Камджалов“
Адрес:
София, жк.Стрелбище, ул. Дедеагач, бл.60А, вх.В, ап.72
Имейл:
kamdzhalov.office@gmail.com
Социални мрежи:
Фондация „Йордан Камджалов“
Фондация „Йордан Камджалов” 10 години работи за създаване на предпоставки за Ново Българско Възраждане, от което всички ние несъмненно имаме нужда. Целите се осъществяват чрез Концептуална Културна Платформа, обединяваща многообразни и органично свързани културно-образователни форми, създаващи условия за катализиране и разгръщане на българския творчески потенциал; за издигане на международния престиж на България. Дейността на фондацията постояно се разраства с изграждане на уникални за страната концептуални културни инструменти, инициирани от международнопризнатия диригент Йордан Камджалов : - Музикална лаборатория за Човека (хор от 72 певци, ансамбъл и България ПЕЕ) - Международен български симфоничен GENESIS ORCHESTRA - Academia MUSICA - Конкурс за подпомагане на млади таланти

КАУЗА:
Проправяне на път за ново възраждане – Коледа

Как да дариш

Банкова сметка:

150 избрани изпълнители с отдаденост и висок професионализъм тръгват да създават НОВА ЕЖЕГОДНА МУЗИКАЛНА КОЛЕДНА ТРАДИЦИЯ в един труден и повратен за българската култура и България момент.

Всяка година във вълшебството на предколедните дни певците от хора на Музикална лаборатория за Човека и българския международен симфоничен GENESIS ORCHESTRA избират да следват мисията да реализират една малка, но съществена крачка към идеята за ново българско възраждане. А именно чрез ЕЖЕГОДНО НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ във възможно най-много български градове да представят уникалния шедьовър «КОЛЕДА» на композитора с ренесансов мащаб Димитър НЕНОВ, с чиято магия да докоснат и стоплят максимално много сърца.

Тази мисия има спешна нужда от подкрепата на всеки, за да може заедно да работим за повдигането на българския дух.

Основата на тази традиция бе положена през 2017 година.

През настоящата 2020 г., освен с концерт в София на 19.12. в зала България, мечтаем посланието на КОЛЕДА да прозвучи в поне пет български града.

Въпреки че по-голямата част от участниците в концертите се включват абсолютно безвъзмездно, ежегодното осъществяване на тази кауза изисква огромен финансов ресурс, включващ и разходи за пътни, настаняване, концертни зали. Затова зараждането на тази традиция се нуждае неотменно и от вашия личен принос и подкрепа.

Ние с нетърпение очакваме срещата с Вас и Вашия град, за да съпреживеем заедно космополитната музика на Димитър Ненов, която дава енергия за пътя към новото българско възраждане.