fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
Фондация "АЛЕН Ди ЖОН"

Адрес:
София, ул. Цветан Радославов 15
Имейл:
hello@alendijon.org
Социални мрежи:
"АЛЕН Ди ЖОН" е фондация в обществена полза, която помага на онеправданите. Ние вярваме, че всеки има място под слънцето и има право на достоен живот. С помощта на нашите дарители и доброволци работим, за да помагаме на онези, които не могат да си помогнат сами: - Осигуряваме дом, храна и грижи за бездомни животни; - Помагаме на самотните възрастни хора да преодоляват бедността; - Подкрепяме децата в уязвимо положение да имат щастливо детство и надежда за бъдещето; - Доказваме, че щастието на един зависи от щастието на другите. Мисията ни е: - да помогнем на колкото се може повече хора и животни, които не могат да си помогнат сами; - да обединяваме колкото се може повече средства и доброволци, за да правим заедно света едно по-добро място за всички; - да докажем, че да помагаме на другите е онова, което ще ни спаси.

КАУЗА:
Помогни на Прегръщащите кучета

Как да дариш

Банкова сметка:

Преди половин година един човек прибра в дома си куче, лутащо се по средата на оживен булевард в София. Нарече го Момичка – мило и любвеобилно момиче със специално умение. Навярно Момичка е била при недобри хора, които са я изоставили, когато са разбрали, че е бременна. Да, Момичка се оказа бременна.

10 малки и любвеобилни кученца дойдоха на този свят. И те със специалното умение на майка им. За четири от тях намерихме кой да се грижи. А останалите шест…? Кой каза, че за тях няма място под слънцето и кой каза, че трябва да бъдат лишени от любовта на човека.. от човешкото в човека?

Шестте Детета (Детенца) са още заедно и екипът на „Ален Ди Жон“ се грижи за тях. Но личните ни средства не са достатъчни, за да им осигурим условията които заслужават. В момента обитават помещение в изоставена сграда в село близо до София. Разходите за храна, вода и път до там (и то само два пъти в седмицата) надхвърлят 800 лв. на месец, а мястото е повече от мизерно. Те порастват и търсим подкрепа, за да им помогнем. Защото те сами не могат да си помогнат.

С дарените от вас средства ще им осигурим ново място, с достатъчно пространство за тичане, къщички, удобни и чисти кътчета за сън и храна.
А специалното умение…(онова от майка им Момичка)? То е Прегръдката. Всъщност, хилядите прегръдки, с които даряват всеки, когото срещнат. Това са Прегръщащите кучета. С подходящо обучение, те могат да носят радост на много деца и хора в нужда. Но първата стъпка, за която търсим подкрепа, е да им осигурим дом.