fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Организация:
WWF България

WWF България
Адрес:
kampania@spasetedivatapriroda.bg
Имейл:
kampania@spasetedivatapriroda.bg Дари тук
Социални мрежи:
WWF България
Да изградим бъдеще, в което хората живеят в хармония с природата.

КАУЗА:
Създавай истински, нови гори с WWF. Ние знаем как.

Как да дариш

Банкова сметка:
Дари чрез:
Платформи за дарения:

Създаването на истинска гора не започва и не свършва с посаждането на фиданките. Истинската, естествена гора не е просто сбор от дървета на едно място. Тя е уникален жив организъм. Множество от различни видове дървета и растения, животни и птици, насекоми и гъби. Само природата може да го създаде по този начин. За нас остава единствено да се учим от нея и да ѝ подражаваме.

Нашият екип постигна нещо нечувано досега. Поставихме началото на нова гора като засадихме фиданки не от един вид, не дори и от два вида, а от цели 8. При това на мястото на някогашно незаконно сметище. След години това ще бъде прекрасен дом за бозайници и птици. Дори и за рибите в реката, защото дърветата ще хвърлят сянка върху нея.

Ще има място и за хората – да поседнат на хладина и да се любуват на красотата, да покажат на децата си как са допринесли за опазването на райско кътче по брега на р. Марица.

Често ни пишат, че трябва да има повече залесявания, че е важно да се засаждат дръвчета. Така е. Но трябва да бъде по правилния начин. А ние знаем кой е той.

През последните 10 години засадихме над половин милион дръвчета в цялата страна. Помогнете ни да продължим като станете наш дарител – онлайн на www.spasetedivatapriroda.bg/gora или с sms абонамент.

Цената на месечния sms е само 5 лв. Изпратете текст DMS GORA на телефон 17777, а после отговорете с DA на призива за редовно дарение.

Разчитаме на вашата подкрепа!