fbpx
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Вече имате регистрация? Влезте и качете нова кауза »

Новини

България Дарява / Новини  / БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА 2020 търси нови каузи

БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА 2020 търси нови каузи

Стартира подготовката на второто издание на националната кампания БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА. Тя ще се проведе от 22 до 31 март 2020 г. Всички организации, които искат да бъдат част от единната платформа на кампанията, могат да се регистрират до 10.01.2020 г.

В дарителската инициатива могат да се включат каузи в следните направления: образование и таланти, деца и младежи в риск, възрастни хора, култура и изкуство, градска среда и местно развитие, социална подкрепа, спорт, технологии, човешки права, природа и околна среда. Организациите, които ги осъществяват, трябва да имат предишен опит, да са регистрирани като граждански сдружения в обществена полза и да са предоставили финансови отчети за предходната година, което гарантира прозрачността и професионализма им.

За участие в кампанията БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА се допускат юридически лица с нестопанска цел, читалища, училищни настоятелства, които търсят дарителска подкрепа. Организациите трябва да се регистрират на www.bulgariadariava.bg до 10.01.2020 г. Организаторите предоставят експертна методическа подкрепа за описание на каузите чрез имейл dari@bulgariadariava.bg. Всички организации ще бъдат одобрявани от комисия съгласно регламента на инициативата и заложените в него условия за участие. Повече информация за регламента и възможността за включване във второто издание на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА вижте на сайта.